ГоловнаСуспільствоПодії

Злочинці застрелили двох жителів Чернігова заради "Ланоса"

Підозрюваних затримав спецназ КОРД.

У суботу, 17 серпня, в Чернігові відбулося подвійне вбивство.

Про це йдеться на сайті поліції Чернігівської області.

У поліцію подзвонили місцеві жителі, які повідомили про стрілянину біля пішохідного мосту через Десну. На місці події були знайдені тіла убитих чоловіка і жінки.

По гарячих слідах поліція затримала двох чоловіків, які їхали на автомобілі, що належав убитим особам. Під час обшуку у затриманих вилучили зброю.

Фото: gorod.cn.ua

Відкрито дві кримінальні справи - за фактом викрадення автомобіля (ч.3 ст.289 Кримінального кодексу) і за фактом вбивства (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу). Затриманим може загрожувати довічне ув'язнення.

За інформацією Gorod.cn.ua, вбивство сталося близько 14:00 на березі Десни через автомобіль, який належав убитим. Видання ЧЕline пише, що це Chevrolet Lanos.

Вбивцею нібито є раніше судимий за зґвалтування і вбивство житель сусіднього села Рудки. Він застрелив пару і поїхав за своїм знайомим, який теж раніше сидів за вбивство і вийшов на свободу декілька місяців тому.

Колишні ув'язнені планували пограбування в селі Кобилянка.

"За попередніми даними, злочинців було більше, ніж двоє, тобто шляхом в Кобилянку до них повинні були приєднатися ще кілька чоловіків. За цими двома, після того як вони вийшли з місць позбавлення волі, деякий час стежили слідчі органи, є інформація, що були зафіксовані пограбування, а також що ці люди напали раніше на місцевого таксиста, простріливши тому ногу", - йдеться в публікації.

У затриманих знайшли при собі гранати Ф-1, два автомати Калашникова, пістолет ПМ з глушником, магазин з патронами і стартовий пістолет.

Фото: Чернігів оперативний

Фото: gorod.cn.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram