ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровській області 20 поїздів відхилилося від графіка через крадіжку колійних реле і трансформаторів

Крадіжки відбулися на двох перегонах.

У Дніпропетровській області 20 поїздів відхилилося від графіка через крадіжку колійних реле і трансформаторів
Фото: podrobnosti

У Дніпропетровській області через крадіжку колійних реле і трансформаторів 20 поїздів "Укрзалізниці", в тому числі 10 пасажирських, мусили відхилитися від графіка і запізнилися. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Уночі на перегоні Воскобійня - Верхньодніпровськ зловмисники зламали релейну шафа і розікрали обладнання, що забезпечує роботу світлофора. У результаті крадіжки стався збій у русі поїздів - від графіка відхилилися 9 поїздів, з них 4 пасажирські. Крім того, на перегоні Сухачівка - Запоріжжя-Кам'янське невідомі зламали три трансформаторні коробки, через що більш ніж на годину затрималися 11 поїздів, з них 6 пасажирських.

В "Укрзалізниці" зазначили, що за сім місяців 2019 року на залізниці зафіксовано 515 випадків навмисного пошкодження і розкрадання засобів безпеки, сигналізації та зв'язку на загальну суму 11,4 млн грн.

Нагадаємо, у квітні співробітники "Укрзалізниці" за допомогою безпілотного літального апарата зафіксували на відео факт крадіжки дизельного палива з одного з локомотивів в Одеській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram