ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області п'яний тракторист наїхав на п'ятирічну дівчинку

Дитина отримала травму черевної порожнини і перелом кісток тазу.

У Чернівецькій області п'яний тракторист наїхав на п'ятирічну дівчинку
Фото: cv.npu.gov

12 серпня в селі Драчинці в Чернівецькій області п'яний тракторист наїхав на 5-річну дівчинку. Про це повідомив пресцентр Нацполіції Чернівецькій області.

Встановлено, що того вечора батьки дитини на власній присадибній ділянці збирали покіс сіна на причіп трактора, яким керував 31-річний сусід. Поблизу них гралася малолітня дочка. Попередньо, коли трактор почав їхати, дівчинка з невідомих поки що причин опинилася під колесом причепа.

У результаті наїзду дитина отримала травму черевної порожнини і перелом кісток тазу. У важкому стані дівчинку госпіталізували. Згідно з результатами медичної перевірки, виявилося, що водій трактора перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зараз проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 1 серпня в Дніпрі п'яний водій Hyundai влетів у маршрутку з пасажирами. Після удару маршрутку перевернуло на бік. Повідомляли про більш ніж 10 постраждалих, стан винуватця ДТП лікарі оцінили як тяжкий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram