ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області чоловік через спадщину погрожував підірвати родичів

Чоловік тероризував рідню вже впродовж двох років.

Житель Переяслав-Хмельницького району Київської області погрожував підірвати своїх родичів, якщо ті йому не віддадуть частину спадщини, розміром 30 тис. грн. Про це повідомляють у пресцентрі Нацполіції Київської області.

Відзначають, що раніше судимий чоловік тероризував рідню вже впродовж двох років. Він надіслав родичам СМС із погрозою: якщо йому не віддадуть 30 тис. гривень, він вчинить вибух.

Фото: kv.npu.gov.ua

Ба більше, зловмисник виготовив предмет, зовні схожий на вибуховий пристрій, і закріпив його на металеві ворота гаража. Предмет зовні був схожий на пакет з-під соку, до якого був примотаний телефон з проводами. Знайшовши його, перелякані господарі відразу викликали поліцію.

Фото: kv.npu.gov.ua

Фото: kv.npu.gov.ua

Чоловіка затримали співробітники Переяслав-Хмельницького відділу поліції, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Зловмисникові оголошено про підозру за ч. 2 ст 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Нагадаємо, в липні в с. Слобода Київської області п'яний чоловік погрожував підірвати гранату в будинку, де перебували п'ятеро дітей.

Працівники поліції, які прибули на місце НП, оцінили небезпеку як реальну і почали переговори з чоловіком. Їм вдалося відвернути його увагу і знешкодити прийомами рукопашного бою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram