ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві таксист посадив на ланцюг пасажира, який не розрахувався за поїздку до Сум

Поліція затримала викрадача.

У Києві таксист посадив на ланцюг пасажира, який не розрахувався за поїздку до Сум

У Києві поліцейські затримали таксиста, який прикував пасажира ланцюгом й утримував його в підвалі.

Про це повідомила пресслужба поліції області у фейсбуці.

До правоохоронців звернувся 38-річний потерпілий - житель міста Суми, який розповів, що його силою утримували в підвалі.

Як з'ясувалося, чоловік замовив таксі і попросив відвезти його в місто Суми. Не доїхавши до місця призначення, таксист попросив розрахуватися за поїздку. Однак пасажир заявив, що на рахунку не має грошей. Тоді водій відвіз його до найближчого відділення банку, де заявили, що чоловік є боржником, тому в позиці йому відмовили.

"Дізнавшись про це, вони вирішили повертатися до Києва. Однак водієві і в столиці також не вдалося роздобути гроші... Пасажир завинив за поїздку 7 тис. гривень. Таксист відвіз пасажира до свого гаражу в с. Софіївська Борщагівка. Там, у підвалі, він зв'язав йому ноги ланцюгом і замкнув", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що потерпілий зміг вибратися з гаража самостійно після того, як знайшов інструменти. В ув'язненні він провів сім годин.

Поліцейські затримали водія таксі за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 КК (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше житель Охтирки посадив на ланцюг найманого працівника, який відмовився заготовлювати дрова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram