ГоловнаСуспільствоВійна

У результаті обстрілу бойовиків на Донбасі поранено військового

За добу сталося 10 обстрілів.

У результаті обстрілу бойовиків на Донбасі поранено військового
Фото: uazmi.org

У п'ятницю, 2 серпня, бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляється в ранковому зведенні штабу ООС.

"Збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Так, поблизу Новоселівки Другої стріляли з ручного протитанкового гранатомета, біля Богданівки - зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, на околицях Павлополя - зі стрілецької зброї.

Також бойовики двічі стріляли біля Нижньотеплого з великокаліберних кулеметів, в районі населеного пункту Луганське - з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, поблизу Світлодарська - із великокаліберного кулемета, двічі біля Південного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення.

З початку цієї доби бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил біля Кримського і Майорська.

У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Зазначається, що Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись водночас умов припинення вогню.

Нагадаємо, у четвер, 1 серпня, на Донбасі сталося п'ять обстрілів, один український військовий отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram