ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на "мосту Кличка" тріснуло бічне скло (оновлено)

Міст відкрито для відвідувачів.

У Києві на "мосту Кличка" тріснуло бічне скло (оновлено)
В Киеве на "мосту Кличко" треснуло боковое стекло

У Києві на пішохідно-велосипедному мосту між Хрещатим парком і Володимирською гіркою тріснуло бічне скло, розташоване за поручнями.

Про це повідомляє "Інформатор".

Про тріснуте скло стало відомо близько полудня 29 липня. На відео видно, що тріснула одна секція.

Зараз територію навколо обгороджено, на місці перебувають співробітники муніципальної охорони. Однак ситуацію вони не коментують, оскільки щойно заступили на зміну.

Міст для відвідувачів відкрито.

Оновлення. Пошкоджений елемент огорожі моста замінять протягом двох днів, повідомила у фейсбуці Київська міська держадміністрація.

Зазначають, що працівники комунального підприємства "Інженерний центр" у середу, 31 липня, демонтують тріснуте скло і направлять його на експертизу, щоб установити причини його пошкодження.

Також фахівці вивчать відео з камер спостереження.

Нагадаємо, цей міст відкрили в Києві 25 травня. Вже наступного дня два скляні вікна в підлозі вкрилися тріщинами. Коли їх міняли, тріснуло третє. Пізніше на мосту з'явилася тріщина і ослабли троси.

У КМДА заявили, що за результатами обстеження і випробування технічний стан пішохідно-велосипедного моста справний і відповідає чинним нормативам за навантаженням для пішохідних мостів.

23 липня Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом зловживань під час будівництва моста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram