ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція зі стріляниною затримала групу озброєних бандитів, які пограбували водія під Києвом

Ними виявилися громадяни Грузії, які тимчасово проживають у Києві.

Поліція зі стріляниною затримала групу озброєних бандитів, які пограбували водія під Києвом
Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У Київській області поліцейські застосували зброю для затримання групи бандитів, які пограбували таксиста в селі Крюківщина Києво-Святошинського району.

Про це повідомила пресслужба поліції в фейсбуці.

Увечері 25 липня група осіб, погрожуючи зброєю 35-річному чоловікові, викрала з автомобіля Toyota Land Cruiser сумку з великою сумою грошей. Після чого вони зникли на автомобілі Mercedes у невідомому напрямку.

Для затримання підозрюваних було оголошено план "перехоплення". Поліцейські перевіряли всі машини, які були схожі на авто нападників. Машину, схожу за орієнтуванням, помітили на трасі Київ-Одеса поблизу села Віта Поштова. На вимоги поліцейських водій не зупинився, тому правоохоронці застосували табельну зброю, стріляючи по колесах.

Двох підозрюваних затримали - ними виявилися громадяни Грузії 50-ти і 42-років, які тимчасово проживають у Києві. В їхньому автомобілі знайшли пістолет "Форт 12Р" без маркування і патрони. Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) та за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Тривають заходи із затримання їхніх спільників.

Нагадаємо, у Львові водія пограбували на 300 тис. гривень, коли він зупинився на світлофорі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram