ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві пограбували автомобіль інкасаторів, поки вони заправляли банкомат

Чоловік скористався відчиненими дверима й виніс із машини пакети з грішми.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Києві на Солом'янці на вулиці Митрополита Липківського пограбували автомобіль інкасаторів, поки ті заправляли банкомат. Зловмисник просто скористався відчиненими дверима й виніс із машини пакети з грішми. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Києва.

Прибувши на виклик, правоохоронці встановили, що коли інспектори вийшли для заправки банкомату, невідомий підійшов до інкасаторської машини і, відчинивши дверцята, забрав із салону пакети з грошима. Після скоєного зловмисник з місця пригоди зник.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Тепер поліція проводить пошук зловмисника і встановлює коло осіб, які могли бути до цього причетні.

Нагадаємо, у березні 2019 року в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється в нападі на інкасаторський автомобіль "ПриватБанку" в Харківській області, що стався 2016 року, і викраденні 5,5 млн гривень. Чоловік з 2016 року перебував у активному міждержавному розшуку за фактом розбійного нападу на автомобіль інкасаторів "ПриватБанку".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram