ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі поліція затримала двох хлопців, які влаштували стрілянину в кафе

Співробітники кафе попросили клієнтів оплатити рахунок або покинути заклад.

В Одесі поліція затримала двох хлопців, які влаштували стрілянину в кафе
Фото: СС0 Public Domain

В Одесі відвідувач кафе влаштував стрілянину у відповідь на прохання оплатити рахунок. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

Інцидент стався вночі в одному з кафе в Приморському районі, куди нетверезий 19-річний хлопець прийшов з другом. Персонал закладу впізнав у них нещодавніх відвідувачів, які не розрахувалися згідно з чеком. На прохання сплатити борг або покинути заклад відвідувачі відреагували агресивно і почали конфліктувати.

На вулиці один з них дістав пневматичний пістолет і, погрожуючи працівникам закладу, здійснив у їхній бік кілька пострілів. У результаті події ніхто не постраждав.

Співробітники Приморського відділу поліції встановили особи двох підозрюваних. Стрільцеві оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України - "Хуліганство". Зараз він під домашнім арештом. Пістолет вилучено.

Другого підозрюваного притягли до відповідальності за ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення - "Дрібне хуліганство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram