ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС сталося 26 обстрілів

Бойовики продовжують стріляти з забороненої мінськими домовленостями важкої артилерії.

У зоні ООС сталося 26 обстрілів
Фото: EPA/UPG

За минулу добу, 19 липня, бойовики на Донбасі 26 разів порушили режим припинення вогню. З них 11 разів - із застосуванням забороненої мінських угодами зброї - артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм.

"Також противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперських гвинтівок і стрілецької зброї", - йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 20 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні шість разів.

В результаті ворожих обстрілів загинули двоє війскових 24-ї бригади - 30-річний Роман Джерелейко і 33-річний Олександр Бардалим, ще троє - отримали бойове травмування.

Зазначається, що на кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, яке не суперечить мінським домовленостями.

За даними розвідки, 19 липня двоє окупантів отримали поранення.

Від початку поточної доби ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, вчора повідомляли, що внаслідок обстрілу Красногорівки загинув місцевий мешканець. 60-річний чоловік знаходився у городі неподалік від будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram