ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові під час ремонтних робіт обвалилася стіна дитсадка, загинув робітник

Підпірна стіна була в поганому стані, її встановлювала приватна фірма.

У Львові під час ремонтних робіт обвалилася стіна дитсадка, загинув робітник
Фото: zaxid.net

У Львові час виконання аварійних робіт на підпірній стіні дитячого садка обрушився бетонний блок, в результаті загинув 25-річний чоловік, який виконував роботи.

Про це повідомляєт Zaxid.net.

Начальник управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик повідомила, що підпірна стіна була в поганому стані. Її встановлювала приватна фірма.

"Була створена комісія, яка визнала стінку аварійною. І нами було підготовлено документи на міську комісію ТЕБ та НС, де було прийнято рішення виділити кошти з резервного фонду бюджету міста Львова для того, щоб ліквідувати аварійну ситуацію. Відповідно була визначена компанія для проведення протиаварійних робіт", - повідомила Довганик.

За словами завідувачки дитсадка, фірма підійшла до робіт відповідально - територію огородили повністю, щоб туди не могли потрапити діти або сторонні.

"Сьогодні під час виконання робіт на працівника зрушився бетонний блок. На місце події оперативно були викликані підрозділи ДержНС і швидка медична допомога. На жаль, врятувати робітника не вдалося", - повідомила Довганик.

У поліції уточнили, що загиблому було 25 років. Робочі копали траншею, а він перебував внизу, коли на нього зрушилась бетонна стіна, а зверху засипало землею.

Нагадаємо, в березні в Києві під час будівельних робіт на вулиці Новокостянтинівській стався обвал восьми будівельних конструкцій, в результаті чого загинула жінка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram