ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва затримала чоловіка, який напав з ножем на 15-річного підлітка

41-річний чоловік раніше не був судимий.

У столиці під час конфлікту зловмисник завдав 15-річному хлопцеві ножового поранення в груди. Постраждалого у важкому стані госпіталізували, зловмисника заарештовано. Про це повідомляє пресслужба столичного управління поліції.

Повідомлення про те, що на вулиці Драйзера перебуває підліток з ножовим пораненням, надійшло в Деснянське управління поліції від місцевого жителя.

Підліток гуляв зі своїм другом, коли до них підійшов невідомий у нетверезому стані і почав чіплятися. В результаті виник конфлікт, під час якого незнайомець дістав з кишені ніж і вдарив ним неповнолітнього.

Приятель потерпілого викликав "швидку" і поліцію, а потім кинувся наздоганяти зловмисника, якого він спільно з перехожими зупинив у сусідньому дворі.

Фото: Національна поліція

"41-річного підозрюваного, який раніше не мав проблем з законом, затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У нього вилучили ніж, який направили на експертизу. За результатами тесту, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння", - повідомив начальник райуправління поліції Євген Слабий.

Постраждалого госпіталізували, він перебуває під наглядом лікарів.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції за погодженням з Київською місцевою прокуратурою №3 фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Зловмисника взяли під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram