ГоловнаСуспільствоПодії

Одеський суд заарештував одного з двох братів, підозрюваних у розбої та зґвалтуванні

У травні обидва брати проходили у справі про напад на жінку, але тоді суд відпустив їх під заставу.

Одеський суд узяв під варту 24-річного підозрюваного у зґвалтуванні та розбійному нападі на молоду дівчину. Щодо другого фігуранта справи судове засідання відбудеться найближчим часом, повідомила пресслужба відомства.

Фото: Национальная полиция

Злочин стався ввечері, коли 25-річна одеситка через мобільний додаток викликала таксі, щоб доїхати до центру міста. На виклик приїхав автомобіль, у салоні якого, крім водія, був ще один хлопець. У районі вулиці Лиман молодики завезли дівчину в безлюдне місце, де, погрожуючи ножем, зґвалтували її. Після цього хлопці залишили дівчину в очеретах, а самі поїхали, прихопивши її сумку та мобільний телефон. До поліції одеситці допоміг дістатися водій автомобіля, що проїжджав повз.

Через кілька годин поліцейські вийшли на слід і самих підозрюваних. Ними виявилися рідні брати 22-х і 23-х років. З'ясувалося, що раніше вони вже потрапляли в поле зору правоохоронців, коли в травні цього року скоїли розбійний напад на іншу мешканку Суворовського району. Тоді суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Під час обшуку в їхньому будинку й автомобілі виявили речові докази злочину.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області в селі Миролюбівка правоохоронці затримали двічі судимого 24-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 13-річної Інни Дубик.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram