ГоловнаСуспільствоЖиття

Після вбивства 5-річного Кирила Тлявова звільнили 6 поліцейських

Усього за результатами службового розслідування до відповідальності притягнули 12 співробітників поліції.

Після вбивства 5-річного Кирила Тлявова звільнили 6 поліцейських
Кирило Тлявов
Фото: UAportal

Після вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова в Київській області поліція провела службове розслідування. За його результатами 12 правоохоронців притягнули до відповідальності, 6 з них - звільнили.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

"За результатами поліцейського розслідування притягнуто до відповідальності 12 співробітників поліції. З них 6 керівників районного відділу поліції звільнено з посад. Керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

На заміщення вакантних посад в Переяслав-Хмельницькому відділі поліції оголошено конкурс з числа чинного поліцейського резерву.

Нагадаємо, 5-річний Кирило Тлявов помер 3 червня після вогнепального поранення в голову. Дитину поранено на вулиці біля свого будинку, коли співробітники поліції стріляли по предметах у дворі приватного домоволодіння.

У справі про вбивство затримано і взято під варту двох співробітників правоохоронних органів, але відомо, що у дворі в момент трагедії перебувало щонайменше чотири людини, одна з яких - неповнолітній син одного з підозрюваних.

17 липня ДБР повідомило про підозру третьому підозрюваному у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram