ГоловнаСуспільствоЖиття

ДБР повідомило про підозру третьому підозрюваному в убивстві 5-річного Кирила Тлявова

Виявити знаряддя вбивства досі не вдалося.

ДБР повідомило про підозру третьому підозрюваному в убивстві 5-річного Кирила Тлявова
Фото: Татьяна Безрук

Держбюро розслідувань повідомило про підозру третьому фігурантові справи про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому Київської області. Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор ДБР Роман Труба.

"Щойно було повідомлено про підозру третьому фігурантові справи. Зараз із ним проводять слідчі дії", - сказав Труба.

Голова ДБР зазначив, що з моменту цього злочину "була втрачена важлива доба".

"Через добу ДБР отримало цю справу. Цей період був використаний злочинцями з метою знищити засіб скоєння злочину. Саме це не дозволяє встановити, чий постріл був смертельним", - сказав Труба.

За півтора місяця після вбивства хлопчика правоохоронці допитали 53 свідків, провели 10 експертиз і 8 слідчих експериментів. Співробітники ДБР відпрацювали всі водойми на предмет речових доказів, однак знаряддя вбивства виявити не вдалося.

Нагадаємо, 5-річний Кирило Тлявов помер 3 червня після вогнепального поранення в голову. Дитину поранили на вулиці біля дому, коли співробітники поліції стріляли з предметів у дворі приватного домоволодіння. У справі про вбивство затримано і взято під варту двох співробітників правоохоронних органів, але відомо, що у дворі в момент трагедії перебувало щонайменше чотири людини, зокрема неповнолітній син одного з підозрюваних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram