ГоловнаСуспільствоПодії

Під Харковом знову напали на банкомат

Зловмисники пошкодили задню частину банкомата, викрасти гроші їм не вдалося.

У селищі Безлюдівка під Харковом зловмисники намагалися розкрити банкомат. Про це повідомляє Нацполіція області в суботу, 13 липня.

Фото: hk.npu.gov.ua

"Невідомі за допомогою болгарки розрізали ґрати і через розбите вікно проникли в приміщення акціонерного товариства, в якому був банкомат. Зловмисники пошкодили задню частину банкомата. Однак, нічого не викрали", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили з місця події болгарку і два балони з повітрям і газом.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про крадіжку (ч. 3 ст. 185 КК України). Поліція встановлює особи зловмисників, свідків і всі обставини злочину.

Нагадаємо, на банкомати в Харківській області нападають не вперше. За останній рік таких випадків було більш ніж сім. Так, у червні 2018 року був підірваний банкомат Ощадбанку на Краснодарській вулиці. У квітні у Харкові підірвали банкомат Приватбанку, розташований в магазині, і забрали з нього гроші.

У листопаді 2018 року підірвали і обчистили банкомат, розташований на сходовому майданчику адміністративної будівлі на Великій Панасівській вулиці. У квітні 2019 року вночі на вулиці Валдайській невідомі підірвали банкомат і заволоділи грошима. У травні 2019 року в селищі Слобожанське невідомі підірвали банкомат саморобною вибухівкою і вкрали гроші.

Аналогічні злочини сталися 21 липня 2017 року в селі Покотилівка біля Харкова, 26 червня 2017 року - в сусідньому селищі Високий, 21 листопада 2017 - в селищі Мала Данилівка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram