ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму затримали ймовірного вбивцю Фахрі Мустафаєва, - активіст Наріман Джелял

Причиною вбивства міг послужити борг одного зі співучасників.

У Криму затримали ймовірного вбивцю Фахрі Мустафаєва, - активіст Наріман Джелял
Фахри Мустафаев
Фото: Шевкет Наматуллаев\ФБ

Співробітники підконтрольної РФ поліції Криму затримали ймовірного вбивцю Фахрі Мустафаєва. Про це в коментарі кореспонденту LB.UA розповів кримськотатарський активіст Наріман Джелял.

За словами Нарімана Джеляла, причиною вбивства міг послужити борг одного зі співучасників убивства.

"Один із затриманих гаданих учасників убивства заборгував велику суму грошей Мустафаєву. Позавчора вранці Фахрі зідзвонився з ним близько десятої ранку і поїхав на зустріч, яку той призначив у районі села Ароматне Бахчисарайського району. Батько Фахрі Мустафаєва Мустафа занепокоївся в обід, коли виявив, що телефон сина вимкнений", - розповів Джелял.

Родичі і друзі Мустафаєва підключили до пошуків поліцію. Знайшли тіло наступного дня друзі вбитого.

"Вони вирішили поїхати в селище і все там оглянути. Коли приїхали, то помітили свіжий земельний насип, а підійшовши ближче, побачили частини тіла. Одразу ж викликали поліцію. Імовірно, удар або постріл - про це точно скаже експертиза - припав на потилицю. На цей момент в участі в убивстві підозрюють трьох, один з них боржник Фахрі", - розповів Джелял.

Крім того, за словами Джеляла, камери спостереження поліції зафіксували автомобіль Фахрі Мустафаєва в районі міста Севастополь.

"Під час пошуку, коли почали переглядати фото і відео з камер спостереження, то помітили машину Фахрі в районі Севастополя - родичі здивувалися, бо Мустафаєв туди не збирався. Коли роздивилися знімок з камери уважно, дружина Фахрі підтвердила, що за кермом не її чоловік", - додав Джелял.

Нагадаємо, тіло Мустафаєва знайшли в Криму в середу, 10 липня. Мустафаєву було 38 років, у нього залишилося троє неповнолітніх дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram