ГоловнаСуспільствоПодії

У Криму вбили сина делегата Курултаю кримськотатарського народу

Його вбили і закопали біля села Ароматне Бахчисарайського району.

У Криму вбили сина делегата Курултаю кримськотатарського народу
Фахри Мустафаев
Фото: Шевкет Наматуллаев\ФБ

В окупованому Криму знайшли вбитого сина делегата Курултаю кримськотатарського народу Фахрі Мустафаєва. Про це повідомив журналіст ATR Шевкет Наматуллаєв.

Фахрі Мустафаєв востаннє виходив на телефонний зв'язок 9 липня, потім він зібрався і поїхав у справах до Сімферополя. Через півгодини з ним уже не було зв'язку. 10 липня чоловіка знайшли мертвим у Бахчисарайському районі біля селі Ароматне. За словами журналіста, його вбили і закопали.

Синові Курултаю кримськотатарського народу Фахрі Мустафаєву було 38 років, у нього залишилося троє неповнолітніх дітей.

На сайті ATR повідомляють, що інформацію про загибель кримського татарина також підтвердила юрист Хатідже Мамут. "Знайшли мертвим у районі села Ароматне, а точніше в Репиному. Батько його впізнав. Вбивця закопав тіло Фахрі", - повідомила вона.

На цей момент правоохоронці проводять слідчі й оперативні дії.

Нагадаємо, ввечері 6 лютого 2018 року на Фахрі Муратова напали: невідомі без розпізнавальних знаків і в балаклавах на двох машинах підрізали і заблокували його автомобіль. Четверо чоловіків витягли Муратова з машини, кілька разів ударили його в ділянку живота і ніг, поклали на дорогу, обшукали автомобіль і після цього поїхали.

22 березня 2016 року силовики проводили обшук у будинку батька Муратова в Джанкої. Потім його викликали на допит у ФСБ як свідка у справі Ленура Іслямова, обвинуваченого в диверсії за акцію блокади адміністративного кордону з анексованим Росією Кримом. 15 серпня силові структури проводили обшук на приватному підприємстві, що належить Ремзі Муратову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram