ГоловнаСуспільствоВійна

Російські бойовики біля Гранітного розстріляли вантажний КрАЗ із супроводу голови ОДА (оновлено)

Один український військовий загинув, інший був поранений.

Російські бойовики біля Гранітного розстріляли вантажний КрАЗ із супроводу голови ОДА (оновлено)
Фото: пресс-служба СНБО

У зоні бойових дій на Донбасі сьогодні вдень загинув український військовий, ще один службовець ООС дістав поранення. Про це повідомляє пресцентр на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Сьогодні, близько 15.00 у районі південної околиці Гранітного ворожим ПТРК був уражений вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об'єднаних сил. Унаслідок попадання протитанкової керованої ракети в кузов вантажного автомобіля один військовослужбовець загинув. Ще один військовослужбовець дістав поранення середньої тяжкості", - сказано в повідомленні.

Пораненому військовослужбовцю надано медичну допомогу, він був евакуйований до медичного закладу.

Оновлення. За інформацією телеграм-каналу NewsRoom, обстріл стався під час поїздки новопризначеного губернатора Донецької ОДА Павла Кириленка.

"Джерела повідомляють, що сьогодні на лінії фронту бойовики розстріляли машину новопризначеного Зеленським глави Донецької ВЦА Павла Кириленка. Сталося це нібито після того, як Кириленко без узгодження з командуванням ООС поїхав двома машинами (одна його, одна - супровід) оглядати "простори всесвіту", - йдеться в повідомленні ЗМІ.

Згідно з повідомленням, в машині чиновника ніхто не постраждав.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі отримали поранення і травми 9 українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram