ГоловнаСуспільствоПодії

У Скадовську знайдено вбитою матір із двома дітьми

Тіла виявив колишній чоловік загиблої.

У Скадовську знайдено вбитою матір із двома дітьми

Тіла двох хлопчиків, 7 і 9 років, поруч із трупом їхньої матері з пакетом на голові виявили в Херсонській області. Про це повідомляє пресслужба регіонального управління поліції.

У "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини звернувся 38-річний житель Голої Пристані. Чоловік розповів, що приїхав у Скадовськ, де в орендованій квартирі виявив тіла своєї колишньої дружини і двох синів.

На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група і керівництво поліції області.

За цим фактом слідчий Управлінням обласного головкому поліції Херсонщини до Єдиного реєстру досудових розслідувань вніс відомості згідно з п.п.1,2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Зараз проводять огляд місця події, тривають першорядні невідкладні слідчі дії зі встановлення всіх обставин події.

Під час огляду на тілах загиблих видимих тілесних ушкоджень не виявлено, є ознаки асфіксії в жінки. Трупи скеровано в бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Поліція здійснює комплекс слідчо-розшукових заходів - проводить поквартирний і подвірний обходи, встановлює й аналізує відео з камер відеоспостереження в районі скоєння злочину, досліджує родинні та дружні зв'язки постраждалих, щоб з'ясувати важливі для слідства обставини.

Нагадаємо, колегія суддів випустила із СІЗО двох чоловіків віком 23 і 26 років, які навесні минулого року побили чоловіка і скинули його з мосту, знявши все це на відео.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram