ГоловнаСуспільствоЖиття

Лідер "Нацкорпусу" висунув Зеленському ультиматум через телеміст з РФ

Націоналісти дають президенту 24 години "на адекватну відповідь на підготовку інформаційного шабашу Кремля"

Лідер "Нацкорпусу" висунув Зеленському ультиматум через телеміст з РФ
Андрей Билецкий
Фото: Максим Левін

Лідер Азовського руху і кандидат у депутати від об'єднаних націоналістів Андрій Білецький висунув ультиматум президенту Володимирові Зеленському у зв'язку з інформацією про телеміст з російським телеканалом "Россия 24" і українським телеканалом NewsOne.

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

"Що ми, українські націоналісти, з цього приводу думаємо? Путіну "потрібно поговорити" - нехай він поговорить з 13 тисячами мертвих, яких убили його солдати в нашій країні. А нам з цього приводу "потрібно поговорити" з нашим новим президентом Зеленським", - сказав Білецький.

Він підкреслив, що націоналісти дають президенту 24 години "на адекватну відповідь на підготовку інформаційного шабашу Кремля".

"Відповідь має бути адекватною - лідера держави, що перебуває в стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а президента. Інакше відповідь "зеленим чоловічкам" Кремля почнуть давати "чорні чоловічки". Думай-те!"- сказав Білецький.

Нагадаємо, український телеканал NewsOne, пов'язаний з кумом Путіна Віктором Медведчуком, зібрався 12 липня провести двогодинний телеміст з "Россией 1" під назвою "Надо поговорить" за прикладом телемосту між СРСР і США, який провели в 1985 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram