ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який зґвалтував і вбив 13-річну дівчинку

Дитину почали шукати тільки через тиждень після зникнення: батьки розпивали алкогольні напої.

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який зґвалтував і вбив 13-річну дівчинку
Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпропетровській області в селі Миролюбівка правоохоронці затримали двічі судимого 24-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 13-річної Інни Дубик. Про це в неділю, 6 липня, повідомили на сайті поліції області.

"Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину і зізнався, де заховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала", - йдеться в повідомленні.

За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дитини настала близько двох тижнів тому.

Як з'ясувалося, дівчинка пішла з дому 23 червня, проте мати повідомила про її зникнення тільки 29 червня. До пошуків дитини підключилися місцеві жителі і волонтери. За словами першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, "батьки не повідомляли раніше, оскільки були дуже зайняті розпиванням алкогольних напоїв".

Затриманий чоловік має дві судимості. За вчинення умисного вбивства йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, суд засудив 15-річного підлітка до 10 років в'язниці з вбивство школярки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram