ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області в результаті святкування випускного помер старшокласник

Він побився з іншим хлопцем, який перекинув юнака через себе, той упав і вдарився головою об асфальт.

У Харківській області в результаті святкування випускного помер старшокласник
Фото: news.com.ua

У селі Таранівка в Харківській області в результаті святкування випускного загинув старшокласник. Про це повідомляє прес-центр Нацполіції Харківської області.

Бабуся загиблого розповіла, що 29 червня близько 23:00 її онук повернувся додому після святкування випускного в стані алкогольного сп'яніння і ліг спати. Близько 16:00 наступного дня жінка виявила тіло хлопця без ознак життя і звернулася в поліцію.

Згідно з експертним дослідженням, у загиблого виявили тілесні ушкодження. Протягом досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що 29 червня близько 22:00 біля школи в селі Таранівка між двома хлопцями відбулася сварка. Протягом конфлікту зловмисник перекинув юнака через себе, той упав і вдарився головою об асфальт.

Поліцейські оперативно встановили особу, причетну до скоєння кримінального злочину. Нею виявився 17-річний хлопець.

У цій справі було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Юнакові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років. На цей момент вирішується питання про повідомленні йому підозри у вчиненні злочину й обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, поліцейські, які святкували випускний своїх дітей у Переяславі-Хмельницькому, вживали спиртні напої, а потім у дворі будинку почали стріляти з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах. В результаті вони влучили в 5-річного Кирила Тлявова, хлопчик помер у лікарні через три дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram