ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській залишаться українські підрозділи поліції і Нацгвардії

Правоохоронці продовжать нести службу після відходу сил ООС.

Підрозділи МВС - Національна поліція і Національна гвардія - продовжують нести службу в Станиці Луганській, звідки відступили сили ООС. Про це написав речник відомства Артем Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фото: Артем Шевченко

"Я не знаю деталей переговорів контактної групи з питань розведення армійських сил у цьому районі, але сили МВС України - Національна поліція Україна і Національна гвардія України - нікуди звідти не йдуть і будуть стежити за безпекою, правопорядком і українським суверенітетом у цьому населеному пункті", - написав Шевченко.

"5 травня минулого року за участю Арсена Авакова, Миколи Чечоткіна, Євгена Жукова, Сергія Князєва і екс-командувача НГУ Аллерова було відкрито оновлений і повністю оснащений відділ поліції в Станично-Луганському. На його стіні - пам'ятні таблички на честь 5 загиблих у боях за цей населений пункт міліціонерів з добровольчого батальйону ще міліції Чернігова. Крім них, тут у 2014-му загинуло чимало захисників України з інших підрозділів", - написав спікер МВС.

Фото: Артем Шевченко

Нагадаємо, 26 червня в районі Станиці Луганської почалося розведення сил ООС і бойовиків, заплановане ще у 2016 році. Сьогодні стало відомо, що бойовики відійшли від моста, як того вимагав документ.

Фото: Артем Шевченко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram