ГоловнаСуспільствоЖиття

Військовополонений український моряк Безпальченко одружився

Справжнє весілля подружжя влаштує після повернення в Україну.

Український військовополонений моряк Віктор Безпальченко сьогодні одружився зі своєю нареченою Тетяною. Пару розписали в московському СІЗО "Лефортово", повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

Фото: Роман Цимбалюк із нареченою Віктора Безпальченка Тетяною

"Сьогодні мені довелось побачити дуже неординарну подію - весілля за ґратами. В московському СІЗО «Лефортово» уклали шлюб наш військовий моряк Віктор Безпальченко і його наречена Тетяна. Незважаючи на непрості обставини - Тетяна в білій сукні, а наречений - у костюмі. Жодне весілля не може відбутися без обручок, і сьогодні не виняток. Тетяна каже - сьогодні лише розпис. Ще буде справжнє весілля, коли Віктор Безпальченко повернеться на Батьківщину", - написав Цимбалюк.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі Російської Федерації атакували і захопили в полон три судна ВМС України і 24 членів екіпажу. Українських моряків заарештував окупаційний суд Криму, після цього їх відразу перевели в московське СІЗО.

25 травня 2019 року Міжнародний трибунал з морського права визнав захоплення українських моряків незаконним і зажадав від Росії повернути кораблі і військовополонених протягом місяця з дня винесення рішення. Росія вкотре повторила, що не має наміру виконувати рішення міжнародного суду і буде судити українців за власними законами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram