ГоловнаСуспільствоЖиття

Адвокат стурбований перебігом розслідування вбивства Кирила Тлявова

Слідчі ДБР "не зацікавлені в об'єктивному розслідуванні злочину".

Адвокат стурбований перебігом розслідування вбивства Кирила Тлявова
Фото: Татьяна Безрук

Адвокат сім'ї Тлявових у справі про вбивство їхнього 5-річного сина Кирила заявляє про низьку якість розслідування вбивства. Таку заяву захисник Андрій Левковець зробив сьогодні на прес-конференції.

"Ми стурбовані перебігом досудового розслідування... Ми вважаємо, що слідство не зацікавлене в об'єктивному розслідуванні злочину", - заявив він.

Зокрема, захист стурбований, що з чотирьох учасників злочину підозри вручено тільки двом поліцейським. Також захист вважає, що ДБР не розслідує можливу причетність місцевої поліції до приховування знаряддя вбивства.

Адвокат просить генпрокурора Юрія Луценка і президента Володимира Зеленського прийняти сім'ю Тлявових і взяти розслідування під контроль.

Нагадаємо, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому поліцейські вживали спиртні напої, а потім почали стріляти з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди. В результаті стрілянини вогнепальне поранення в голову отримав 5-річний хлопчик - він помер через три дні в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram