ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові підірвали банкомат, розташований у продовольчому магазині

Постраждалих немає, суму збитку встановлюють.

У Харкові підірвали банкомат, розташований у продовольчому магазині
Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові вночі невідомі підірвали банкомат, розташований у продовольчому магазині.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

У результаті вибуху потерпілих немає. Суму збитку, завданого банківській установі, встановлюють.

За адресою виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи Шевченківського відділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління обласного главку поліції. Речові докази вилучено. Під час огляду місця події встановлено, що всередині банкомату стався вибух газоповітряної суміші", - йдеться в повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua

Відомості про подію зареєстровані в журналі єдиного обліку правопорушень. Вирішується питання про кваліфікацію інциденту за Кримінальним кодексом. Усі обставини з'ясовують правоохоронці.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, в Харкові й області підрив банкоматів - доволі часте явище. Так, на початку червня в селищі Рогань підірвали банкомат і вкрали касети з грошима. 10 травня 2019 року саморобною вибухівкою підірвали банкомат у селищі Слобожанське.

13 червня 2018 року було підірвано банкомат Ощадбанку на Краснодарській вулиці. 3 квітня в Харкові підірвали банкомат ПриватБанку, розташований у магазині.

1 листопада 2018 року підірвали й вичистили банкомат, розташований на сходовому майданчику адміністративної будівлі на Великій Панасівській вулиці. 8 квітня 2019 року вночі на вулиці Валдайській невідомі також підірвали банкомат і заволоділи грошима.

Аналогічні злочини сталися 21 липня 2017 року в селі Покотилівка біля Харкова, 26 червня 2017 року - у сусідньому селищі Високий, 21 листопада 2017 року - в селищі Мала Данилівка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram