ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко звільнив в. о. директора "Київавтошляхміст" через обвалення шматків бетону від моста біля "Осокорків"

Мер доручив департаменту транспорту КМДА обстежити всі штучні споруди в столиці.

Кличко звільнив в. о. директора "Київавтошляхміст" через обвалення шматків бетону від моста біля "Осокорків"
Фото: kiev.informator

Мер Києва Віталій Кличко звільнив виконувача обов'язків директора комунального підприємства "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея через обвалення штукатурки від шляхопроводу біля метро "Осокорки". Про це повідомляє прес-служба Володимира Кличка.

Згідно з повідомленням, у понеділок на Осокорках обвалилася штукатурка на шляхопроводі і впала на авто, яке проїздило під мостом.

"Я вважаю, що в цьому винен балансоутримувач шляхопроводу. Він повинен вчасно обстежити об'єкти, за належний стан яких відповідає, і надавати оперативно інформацію іншим службам про виявлені проблеми. Я звільняю виконувача обов'язків директора КП "Київавтошляхміст" за недбале ставлення до своїх обов'язків", - цитує прес-служба слова Кличка.

Крім того, мер доручив департаменту транспорту КМДА обстежити всі штучні споруди Києва і надати інформацію про мости, де не відбуваються ремонтні роботи.

Нагадаємо, сьогодні від шляхопроводу біля станції метро "Осокорки" обвалилися шматки бетону. Вони впали на автомобіль Renault Duster, який проїжджав внизу, через що в машини пошкодився капот і передній бампер. Водій не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram