ГоловнаСуспільствоЖиття

Оператора, якого побили на харківському ринку, перевели з реанімації

Вадима Макарюка очікує тривала реабілітація.

Оператора, якого побили на харківському ринку, перевели з реанімації
Вадим Макарюк
Фото: 24tv.uа

Відеооператора Вадима Макарюка, якого побили в торговому центрі в Харкові, перевели з реанімації, однак у найближчі чотири місяці є загроза повторення інсульту. Про це пише "Укрінформ" з посиланням на Національний союз журналістів України.

"Потерпілий під час нападу оператор Вадим Макарюк сьогодні почувається краще - його вже перевели з реанімації. Зараз Вадим перебуває на лікуванні в неврологічному відділенні, його стан, за даними лікарів, досі важкий, і в найближчі чотири місяці є загроза повторення інсульту. Вадим займається з реабілітологом - працює над відновленням рухливості, мови і т.п.", - сказано в повідомленні.

Лікарі не дозволяють правоохоронцям спілкуватися з Вадимом через його стан.

Нагадаємо, сьогодні колегія суддів розгляне апеляційні скарги на утримання під вартою Сергія Козлюка, підозрюваного в побитті оператора. 12 червня суд відправив його під домашній арешт на два місяці.

Окрім Козлюка, у справі проходять ще двоє харків'ян, які перешкоджали діяльності журналістів. Підозрюваним 21 і 37 років, їм повідомлено про підозру.

Конфлікт на території ТЦ "Барабашово" стався 7 червня. Група невідомих у кількості 50 осіб зайшла на територію центру для вирішення спору майнового характеру з підприємцями. Згодом переговори переросли в бійку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram