ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі зафіксовано 34 обстріли

Поранено трьох українських військових.

На Донбасі зафіксовано 34 обстріли
Фото: EPA/UPG

У неділю, 23 червня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 34 рази порушили режим припинення вогню. Серед українських військових троє отримали поранення, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

За минулу добу бойовики 8 разів застосовували заборонене важке озброєння - артилерійські системи калібру 152 мм, а також міномети калібру 120 і 82 мм. Окрім того, бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обстріли зафіксовані в районі населеного пунктів Павлопіль, Авдіївка (4 обстріли), Водяне (5), Мар'їнка, Піски, Старогнатівка, Лебединське, Опитне, Широкине, Шуми, Південне, Майське, Новолуганське, Майорське, Новгородське, Світлодарськ, Кримське і Щастя.

На кожен обстріл супротивник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки двох бойовиків убито і двох поранено.

З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил - у районі Водяного та поблизу Авдіївки. Про втрати української армії не повідомляють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram