ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцейського, який влаштував ДТП з трьома загиблими, відпустили під заставу

В аварії на трасі Скадовськ-Каховка загинула сім'я з 9-річною дитиною.

Поліцейського, який влаштував ДТП з трьома загиблими, відпустили під заставу
Фото: dbr.gov.ua

Поліцейського, який за рулем BMW вилетів на зустрічну смугу і спровокував ДТП з трьома загиблими на трасі Скадовськ-Каховка в Херсонській області, відпустили під заставу в 191 тисячу гривень. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань, передає Громадське.

20 червня слідчими ДБР було направлено клопотання про утримання під вартою без права внесення застави для підозрюваного. Така ж позиція обстоювалась і стороною обвинувачення в суді.

«Незважаючи на це, слідчий суддя Мелітопольського міськрайонного суду виніс рішення про обрання запобіжного заходу з правом внесення застави в сумі 191 тисяча гривень», - розповіла прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова.

Прокуратура і захисник потерпілих вже подали апеляцію на запобіжний захід.

Нагадаємо, 18 червня біля селища Миколаївка Херсонської області зіткнулися автомобілі ВАЗ 21099 та BMW. За кермом іномарки перебував старший оперуповноважений ГУ Нацполіції в Автономній Республіці Крим і в Севастополі.

У результаті зіткнення пасажири ВАЗ 21099 - чоловік і жінка - загинули на місці, 9-річна дівчинка отримала численні травми і померла в лікарні.

Водія BMW затримали і повідомили про підозру.

У разі доведення провини, оперуповноваженому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram