ГоловнаСуспільствоЖиття

Проспект Перемоги в Києві цілком перекриють у районі Шулявки

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Проспект Перемоги в Києві цілком перекриють у районі Шулявки
Фото: Сергей Нужненко

У Києві у вихідні буде цілком обмежено рух транспорту в районі станції метро "Шулявська" через реконструкцію однойменного мосту.

Про це повідомили в Дирекції будівництва шляхово-будівельних споруд Києва.

"Уночі 23 червня з 1:00 до 12:00 години дня буде повністю обмежено наскрізний рух транспорту по проспекту Перемоги в районі реконструкції Шулявського шляхопроводу. Це пов'язано з початком монтажу металоконструкцій нового шляхопроводу", - сказано в повідомленні.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та дотримуватися правил дорожнього руху для уникнення аварій.

Нагадаємо, 2017 року після руйнування частини Шулявського шляхопроводу, КМДА оголосила про намір закрити його на реконструкцію. Роботи мали початися ще 1 травня 2018 року, потім початок реконструкції кілька разів переносили.

У червні 2018 року стало відомо, що переможцем тендеру на проведення реконструкції столичного Шулявського шляхопроводу стала фірма ТОВ "Північноукраїнський будівельний альянс", яка належить помічнику народного депутата Максима Микитася.

Підрядник має побудувати міст з новим поворотом з вул. Довженка на проспект Перемоги і двома з'їздами зі шляхопроводу на проспект Перемоги. У рамках реконструкції буде знесений один з цехів заводу "Більшовик".

Орієнтовна тривалість будівництва - 17 місяців.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram