ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі п'яний чоловік у міліцейській формі чіплявся до перехожих, називаючи себе "Давидом Гоцманом"

Бешкетника затримали поліцейські і передали медикам.

У Дніпрі п'яний чоловік у міліцейській формі чіплявся до перехожих, називаючи себе "Давидом Гоцманом"
Архивное фото
Фото: СС0 Public Domain

У Дніпрі патрульні затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння знущався зі старенької матері і чіплявся до перехожих на вулиці.

Про це повідомила прес-служба поліції області у фейсбуці.

До правоохоронців звернулася жителька одного з будинків на вулиці Павла Чубинського і повідомила, що з її сусідки - хворої старшої пані - знущається син: ображає, погрожує, трощить меблі і б'є посуд. Патрульні прибули на місце події і прийняли в потерпілої заяву і відібрали пояснення. Однак бешкетника вдома не виявилося, і поліцейські вирішили його пошукати. Жінка розповіла їм його прикмети і повідомила, де він може перебувати.

Поліцейські знайшли чоловіка на зупинці громадського транспорту на вулиці Робочій. Він був п'яним, одягненим у форму колишнього співробітника міліції, поводився агресивно, чіплявся до перехожих і називав себе "Давидом Гоцманом" (персонаж із серіалу "Ліквідація", - ред.). Поліцейські затримали його і доправили у відділення.

Фото: facebook.com/dnipropolice

Чоловік надав правоохоронцям свої документи, на нього склали адміністративні матеріали за ст.173-2 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї) і ст.178 КУпАП (перебування в п'яному вигляді у громадському місці). Також йому викликали швидку допомогу, оскільки його поведінка була неадекватною. Бешкетника госпіталізували.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі п'яний колишній прокурор з дружиною влаштували стрілянину з рушниці із балкона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram