ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві "замінували" всі лікарні

Невідомий заявив, що вибухові пристрої в лікарнях спрацюють о 13:00.

Сьогодні, 18 червня, в миколаївську поліцію надійшло повідомлення про те, що заміновано всі лікарні міста. З аналогічним повідомленням звернувся в поліцію директор одного з університетів. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції Миколаївської області.

Фото: novosti-n.org

Невідомий повідомив про замінування лікарень за допомогою електронної пошти. Він уточнив, що вибухові пристрої в лікарнях спрацюють о 13:00.

Фото: novosti-n.org

На місця скерували фахівців вибухотехнічної та кінологічної служб для здійснення ретельного обстеження об'єктів. При цьому швидко евакуювати пацієнтів з усіх лікарень неможливо.

Фото: novosti-n.org

На цей момент проводять пошук вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Фото: novosti-n.org

Регіональний сайт Миколаєва «Новости Н» зазначає, що «епідемія мінувань» триває в Миколаєві ось уже кілька днів. Учора в місті «замінували» всі церкви, зоопарк, а також Інгульський райвідділ поліції.

Нагадаємо, за добу 10 червня в Україні було 37 неправдивих повідомлень про замінування 337 об'єктів у різних містах України. Правоохоронці евакуювали понад 32 тис. громадян із 77 закладів швидкого харчування, 18 торгових центрів, шести гіпермаркетів, 16 житлових будинків, готелів, п'яти станцій Київського метрополітену.

Більшість повідомлень про замінування надходили на електронні адреси різних організацій і підприємств з поштового сервісу з присвоєною IP-адресою, що належить ТОВ, зареєстрованим у Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram