ГоловнаСуспільствоПодії

Противники Маршу рівності виставлять "варту" біля місця його проведення

Корчинська готова бити геїв в ім'я Господа Бога.

Фото: Макс Требухов

Противники Маршу рівності, які підтримують традиційні сімейні цінності, мають намір провести альтернативну акцію 23 червня.

Про це було оголошено на мітингу, який відбувся вранці 18 червня біля Адміністрації президента, передає кореспондент LB.ua.

Фото: Макс Требухов

"Ми вимагаємо не допустити проведення гей-параду на крові, який запланований у цьому році на 23 червня, в найближчу неділю. 22-23 червня буде проходити всеукраїнська варта на захист сім'ї та дітей. Вона буде проходити на Володимирській вулиці біля пам'ятника Грушевському, де торік відбувалося побиття мирних громадян", - заявили на мітингу.

Учасники акції заявили також політичну вимогу - "припинити робити ЛГБТ-ідеологію панівною".

Фото: Макс Требухов

У мітингу біля АП узяли участь близько двох десятків людей, серед яких - народний депутат Оксана Корчинська і її чоловік, лідер "Братства" Дмитро Корчинський.

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Депутат Корчинська попередила, що акція протесту планується як мирна, але можливе застосування сили.

"У цьому році те, що буде відбуватися, нагадуватиме не парад, а Содом і Гоморру. Якщо нас провокуватимуть, якщо будуть паплюжити нашого Господа Бога, ми зможемо відповідати мечем. Нас особисто можете ображати, але якщо ви образили Господа Бога, не очікуйте від нас мирної реакції", - заявила вона.

Нагадаємо, два останні роки Марш рівності в Києві проходив за маршрутом від Будинку вчителя до площі Льва Толстого.

Перед торішньою акцією відбулися сутички між правоохоронцями і противниками Маршу рівності. Близько 200 націоналістів чергували біля пам'ятника Грушевському ще з ночі з метою перекрити рух колони Маршу рівності. Уранці, коли вони вийшли на проїжджу частину на вулиці Володимирській, їх силою відтіснили в бік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram