ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькій області розбився туристичний автобус "Неаполь-Херсон"

Загинув чоловік, три жінки потрапили в реанімацію.

Фото: hm.npu.gov.ua

Автобус з туристами зіткнувся з тягачем у Хмельницькій області. У результаті аварії загинув чоловік, ще три жінки потрапили в реанімацію. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

Аварія сталася близько 02:45 сьогодні поблизу смт Війтівці. За попередніми даними, 58-річний львів'янин, керуючи автобусом міжнародного сполучення "Неаполь-Херсон", допустив зіткнення з автомобілем-тягачем Iveco з причепом, який рухався в попутному напрямку. Автобус ударився в задню частину причепа, в результаті чого з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Фото: hm.npu.gov.ua

У результаті аварії загинув 31-річний житель Львівської області. Три жінки 1955, 1956 і 1957 років народження отримали тілесні ушкодження і перебувають у реанімаційному відділенні Волочиської лікарні. Всього в автобусі перебувало 26 пасажирів.

За цим фактом слідче управління ГУНП у Хмельницькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якою керують транспортними засобами".

Зараз водія автобуса затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо, що в Польщі помер четвертий постраждалий у ДТП - 19-річний громадянин України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram