ГоловнаСуспільствоЖиття

Україна будує з Болгарією відносини в сфері трудової міграції

Українська і болгарська делегації підготували перший розділ і преамбулу угоди про трудову міграцію.

Україна будує з Болгарією відносини в сфері трудової міграції
Фото: EPA/UPG

З 12 по 13 червня в Міністерстві соціальної політики України відбулися переговори між делегаціями українського та болгарського уряду з метою обговорити підготовку тексту проекту двосторонньої Угоди між сторонами у сфері трудової міграції. Про це повідомляє прес-центр Кабміну.

"У своїх вступних заявах обидві сторони відзначили важливість подальшого розвитку національної політики в сфері трудової міграції і більш тісної двосторонньої співпраці в сфері захисту прав та інтересів працівників обох країн", - ідеться в повідомленні.

Під час переговорів делегації обговорили пропозиції української та болгарської сторін щодо тексту проекту угоди, його перший розділ і преамбулу. Крім цього, дипломати домовилися провести додаткові консультації з приводу обміну пропозиціями про зміст 2-6 розділу проекту угоди.

Відзначають, що переговори відбулися в атмосфері взаєморозуміння і конструктивної співпраці.

Другий раунд переговорів відбудеться в другому півріччі 2019 року.

Нагадаємо, 9 червня на реабілітацію в Болгарію вирушила 13-та група з 8 травмованих учасників антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Вони поїдуть у військово-медичну лікарню "Калероя" (м. Хісар) на два тижні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram