ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві побудують зону відпочинку вздовж Русанівської протоки до кінця 2020 року

Гарантійний термін експлуатації об'єкта повинен бути не менш ніж 10 років.

У Києві побудують зону відпочинку вздовж Русанівської протоки до кінця 2020 року
Фото: wikimapia.org

Київська міська державна адміністрація до кінця грудня 2020 року побудує зону відпочинку і зміцнить берегову лінію вздовж Русанівської протоки. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1053.

"Уздовж Русанівської протоки в Дніпровському районі побудують берегоукріплювальні споруди і зону відпочинку, що дозволить поліпшити рекреаційну зону навколишнього середовища і забезпечить стійкість берега Русанівської протоки", - йдеться в повідомленні.

Фінансування робіт у 2019 році буде здійснюватися в межах асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку Києва на 2018-2020 роки.

Замовником робіт визначено підприємство "Плесо", яке буде займатися вихідними даними для проектування і визначати будівельну організацію для виконання робіт.

Крім того, підприємство буде відповідати за гарантійний термін експлуатації об'єкта, який повинен бути не меншим за 10 років.

Нагадаємо, 13 червня в Києві закрили пішохідно-велосипедний міст між Хрещатим парком і Володимирською гіркою на регламентні ремонтні роботи. Сьогодні ввечері міст повинні знову відкрити для жителів і гостей столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram