ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові після весілля госпіталізовано 18 осіб

Постраждалим попередньо діагностували "гостру кишкову інфекцію".

У Львові після весілля госпіталізовано 18 осіб
Фото: EPA/UPG

У понеділок, 10 червня, у Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізовано 18 осіб, у тому числі трьох дітей, з гострою кишковою інфекцією. Усі постраждалі в суботу були на весіллі в ресторані "Червона рута", повідомляє Zaxid.net.

Згідно з повідомленням, на весіллі було 100 гостей, тому кількість постраждалих може зрости. До медиків звернулися 20 осіб, з них двоє відмовилися від госпіталізації.

Заступник директора Львівського лабораторного центру Олег Когут повідомив, що ще чотири людини, які були на весіллі, лікуються в лікарні Новояворівська.

В інфекційну лікарню хворі почали надходити в неділю. Спочатку їх було шестеро, а до ранку понеділка їх кількість зросла вже до 18. У лікарні в Новояворівську в неділю була тільки одна дитина, а в понеділок госпіталізували ще трьох людей, які побували на весіллі.

Усі госпіталізовані нарікали на нудоту, блювоту, біль у животі, підвищення температури і діарею. Що стало причиною спалаху кишкових інфекцій, поки що невідомо.

Зараз триває опитування хворих, щоб дізнатися, що вони їли. Співробітники лабораторного центру з'ясовують, чи всі страви готували в ресторані, чи приносили щось із дому. У ресторані відбирають проби продуктів і води.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про отруєння дітей у літньому таборі в Чернівецькій області. Стан потерпілих задовільний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram