ГоловнаСуспільствоВійна

На харківському ринку "Барабашово" відбулися сутички, вісім травмованих

В адміністрації ринку заявили, що представники "Нацкорпусу" захопили магазин ветерана АТО.

На харківському ринку "Барабашово" відбулися сутички, вісім травмованих
На харьковском рынке "Барабашово" произошли столкновения
Фото: facebook.com/barabashovo/

У Харкові на ринку "Барабашово" 7 червня відбулися сутички, в результаті яких травми отримали вісім осіб, у тому числі оператор місцевого телеканалу. Про це повідомили в Нацполіції області.

"Група невідомих в кількості 50 осіб зайшли на територію ринку для з'ясування майнового спору між підприємцями. Згодом переговори перейшли в конфліктну ситуацію", - йдеться в повідомленні поліції.

В адміністрації "Барабашова" заявили, що сутички відбулося між представниками "Національного корпусу" і підприємцем, ветераном АТО, який орендував магазин на території ринку. За інформацією адміністрації, представники "Нацкорпусу" захопили магазин підприємця.

"Речі були просто виставлені, коли орендар прийшов і його не пустили, він звернувся до ветеранських організацій і побратимів за медичною допомогою, адміністрація ринку викликала поліцію", - повідомляє прес-служба ТЦ.

Між сторонами відбулася бійка.

Станом на ранок 8 червня з травмами до медиків звернулися вісім осіб. Серед них оператор місцевого телеканалу. Йому розбили голову, розпорошили в обличчя газовий балончик і розбили камеру, пише МедіаПорт.

Після сутичок близько 20 підприємців перекрили рух транспорту біля торгового центру.

Фото: hk.npu.gov.ua

На місці події працювали близько 100 співробітників батальйону особливого призначення і спецпідрозділу патрульної поліції з охорони громадського порядку «ТОР».

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України. Також відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram