ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі СБУ затримала керівника землевпорядного підприємства під час отримання 1 млн хабара

Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці.

У Запоріжжі СБУ затримала керівника землевпорядного підприємства під час отримання 1 млн хабара

Співробітники Служби безпеки спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури затримали на хабарі керівника одного із запорізьких землевпорядних підприємств.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що директор однієї з консалтингових компаній міста вимагав понад 1 млн гривень у приватного підприємця. За вказану суму зловмисник обіцяв комерсанту вплинути на посадових осіб місцевої влади для отримання позитивного рішення на надання права викупу земельної ділянки", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці під час отримання 1 млн 39 тис. гривень.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 і ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

Фото: ssu.gov.ua

Тривають слідчо-оперативні дії з установлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності інших осіб, можливо, причетних до операції, в тому числі посадових осіб місцевої влади.

Фото: ssu.gov.ua

Нагадаємо, наприкінці травня начальника рівненської Держархбудінспекції затримали під час отримання 400 тис. гривень хабара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram