ГоловнаСуспільствоЖиття

5 осіб слід притягнути до відповідальності за вбивство Кирила Тлявова, - Аваков

Четверо чоловіків, які пристрілювали рушницю у дворі, і жінку, яка сховала цю зброю.

5 осіб слід притягнути до відповідальності за вбивство Кирила Тлявова, - Аваков
Фото: Макс Левин

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що відповісти за вбитого 5-річного Кирила Тлявова повинні 5 осіб. Про це він сказав журналістам.

Він зазначив, що того вечора у дворі пристрілювали рушницю четверо п'яних осіб - двоє цивільних і двоє поліцейських.

"На мою думку, там має бути 5 підозрюваних у цьому вбивстві: 4 чоловіків, хто з них вистрілив - визначить слідство.., а також жінка, яка заховала цю рушницю і таким чином сприяла приховуванню злочину", - сказав Аваков.

Відзначають, що до цього інциденту з убивством хлопчика обидва підозрюваних поліцейських раніше були звільнені з органів внутрішніх справ, однак за рішенням суду поновлені на своїх посадах.

За словами міністра, в Переяслав-Хмельницькому відділенні поліції взагалі була складна кадрова ситуація.

31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні та доставили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати. У дитину стріляли поліцейські, які святкували того вечора випускний своїх дітей.

4 червня Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця. Фігуранта справи патрульного поліцейського Івана Приходька заарештували на два місяці. Іншого поліцейського - Володимира Петровця - також заарештували на 60 діб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram