ГоловнаСуспільствоПодії

У справі про вбивство Кирила Тлявова фігурують чотири людини, - адвокат

З поліцейськими були ще двоє: дорослий і неповнолітній.

У справі про вбивство Кирила Тлявова фігурують чотири людини, - адвокат
Кирилл Тлявов
Фото: UAportal

У момент трагедії в Переяславі-Хмельницькому, коли від пострілу з вогнепальної зброї загинув п'ятирічний Кирило Тлявов, у дворі садиби поруч із підозрюваними патрульними перебували й інші особи.

Про це LIGA.net повідомив адвокат сім'ї загиблого хлопчика Олександр Щербина.

За його словами, загалом у справі проходять чотири людини, в тому числі неповнолітній.

Двоє - це співробітники поліції. Третього фігуранта допитано як свідка. За словами адвоката, він не співробітник поліції. "Наскільки мені відомо, двоє з них співробітники поліції, а один з них просто товариш", - сказав Щербина.

Адвокат також повідомив, що, за свідченнями очевидців, зі зброї стріляли всі четверо. Неповнолітній є сином одного з підозрюваних поліцейських.

Також адвокат розповів, що в день скоєння злочину підозрювані відмовилися проходити огляд на вживання алкоголю. Про те, що вони були п'яні, відомо лише зі свідчень очевидців.

Адвокат також розповів, що під час обшуку були вилучені гільзи і патрони. "Зброю, з якої здійснювалися постріли, що не знайдено, її переховують. Хто саме переховує, встановлять органи досудового розслідування", - розповів Щербина.

За словами адвоката, підозрювані "стріляли з ґанку будинку в напрямку будинків через поле". "Скажімо так, хлопці понапивалися і давай гуляти", - прокоментував Щербина.

У прес-службі ДБР, яке веде розслідування, не підтвердили і не спростували інформацію про те, що в справі фігурують чотири людини.

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного дому, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні і доправили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

Сьогодні, 4 червня, Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram