ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові в ДТП з нелегальною маршруткою постраждало 10 осіб

Госпіталізовано 8 пасажирів автобуса і двох пасажирів вантажівки.

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові в зіткненні маршрутного автобуса і вантажівки постраждали 10 осіб. Про це повідомило регіональне управління поліції.

Усіх постраждалих доправили в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної допомоги з травмами різного ступеня тяжкості. Одна людина перебуває у тяжкому стані.

Фото: hk.npu.gov.ua

Подія сталася близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників. На проїжджій частині зіткнулися автомобілі «Рено Мастер» і маршрутний мікроавтобус «Рута». Попередньо: в результаті аварії травми отримали двоє пасажирів іномарки і вісім пасажирів маршрутки. Зараз лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу.

Директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що водій маршрутки здійснював перевезення незаконно, пише "Харків Тудей".

Фото: hk.npu.gov.ua

Фото: hk.npu.gov.ua

"Випереджаючи питання з приводу того, а як нелегал міг виїхати на маршрут. Пояснюю. З боку профільного департаменту були численні звернення з цього приводу в транспортну інспекцію, але ніяких адекватних дій з їхнього боку зроблено не було", - зазначив Сидоренко.

На місці події працює слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції і слідчі відділу СУ ГУНП в Харківській області. Причини і обставини ДТП встановлюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram