ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Втрат серед ЗСУ немає.

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

"2 червня збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил біля м. Мар'їнка з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем, поблизу н.п. Піски - з мінометів калібру 82 мм, поблизу с. Гнутове - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції українських захисників поблизу н.п. Новгородське з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля н.п. Майорськ - із гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики один раз обстріляли позиції ЗСУ біля Кам'янки з протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів і зенітних установок ЗУ-23-2.

Нагадаємо, в суботу бойовики здійснили 15 обстрілів на Донбасі, одного бійця поранено. У неділю бойовики двічі порушили режим припинення вогню в зоні ООС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram