ГоловнаСуспільствоЖиття

Представники націоналістичних рухів запалили під Радою фаєри

Фото: ЦЕНЗОР

Партії "Свобода" і "Національний корпус" разом з об'єднанням "Національні дружини" проводять біля Верховної Ради мітинг, вимагаючи виборів за пропорційною системою з відкритими списками. Про це повідомляє "Цензор".

У будівлі парламенту зібралися близько 150 учасників. Вони вимагають, щоб Рада ухвалила закон про вибори за пропорційною системою з відкритими списками. Також присутні наполягають на зниженні прохідного бар'єра до парламенту з 5% до 3%.

Фото: ЦЕНЗОР

"Цифра 5, очевидно, щаслива для когось. Вона щаслива для олігархів, які, намагаючись відгородити себе від народу, від справжніх партій, намагаються підвищувати і підвищувати прохідний бар'єр. Вони скоро зведуть усе до чергового Радянського Союзу, коли прохідний відсоток може бути 90%", - заявив, виступаючи перед учасниками акції, прес-секретар "Національного корпусу" Олександр Алфьоров.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні зібралася на позачергове засідання, щоб розглянути законопроекти Володимира Зеленського. Жоден законопроект поки що не вдалося включити до порядку денного.

Фото: ЦЕНЗОР
Фото: ЦЕНЗОР
Фото: ЦЕНЗОР
Фото: ЦЕНЗОР
Фото: ЦЕНЗОР

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram