ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Троє військовослужбовців отримали поранення.

За добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

"21 травня озброєні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу села Водяне - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, двічі в районі н.п. Павлопіль - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля села Гнутове - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу н.п. Шуми з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї.

З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, упродовж дня вівторка бойовики тричі обстріляли позиції українських військових на Донбасі. В результаті троє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram