ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві готується приєднання дитячої лікарні №7 до Центру дитячої нейрохірургії

Київська влада обіцяє, що закривати відділення і скорочувати лікарів не будуть.

У Києві готується приєднання дитячої лікарні №7 до Центру дитячої нейрохірургії
Фото: kyivcity.gov.ua

Київрада підготувала проект рішення про приєднання дитячої клінічної лікарні №7 до Київського міського центру дитячої нейрохірургії. Обидві установи розташовані в Печерському районі Києва на вулиці Підвисоцького.

Як повідомили LB.ua у департаменті охорони здоров'я КМДА, реорганізація ніяк не вплине на пацієнтів - всі відділення як лікарні, так і центру, продовжать свою роботу, скорочувати медичний персонал не планують. "Це просто об'єднання, нічого не закривається, - коментує завідувачка сектором департаменту із взаємодії зі ЗМІ Наталія Вишневська. - Вони розташовані в одному приміщенні, тепер у них буде один керівник". 

У КМДА наразі не знають, коли саме відбудеться реорганізація і як буде називатися нове об'єднання. Водночас, у соцмережах вже з'явилися стривожені повідомлення батьків, які бояться, що якісь відділення лікарні можуть закритися.

Київські міський центр дитячої нейрохірургії був створений в 2009 році. При ньому працює травмпункт, який цілодобово приймає дітей з травмами голови, є також амбулаторна приймальня та стаціонарне відділення.

Дитяча клінічна лікарня №7 складається з трьох відділень: педіатричного, нефрологічного та щелепно-лицевої хірургії. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram