ГоловнаСуспільствоПодії

Заступника мера Василькова Київської області затримали за хабар

Неправомірна вигода становила дві з половиною тисячі доларів.

Заступника мера Василькова Київської області затримали за хабар
Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України викрила на хабарах заступника голови Васильківської міської ради Київської області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники встановили, що чиновник налагодив схему отримання хабарів за сприяння в реєстрації земельних ділянок, встановивши таксу в п'ятсот доларів США за кожну свою "послугу".

Фото: ssu.gov.ua

Відповідно до функціональних обов'язків, він повинен був координувати роботу Центру надання адміністративних послуг району.

Фото: ssu.gov.ua

Правоохоронці затримали зловмисника у Василькові під час отримання хабара від представника землевпорядної організації за відновлення державної реєстрації п'яти земельних ділянок.

Фото: ssu.gov.ua

Зазначається, що неправомірна вигода становила дві з половиною тисячі доларів.

Зараз в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України проводяться санкціоновані обшуки за місцем роботи та проживання чиновника. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, мера Василькова Володимира Сабадаша підозрюють в розтраті держмайна. 19 квітня 2019 року йому повідомили про підозру за безпідставну виплату матеріальної допомоги перед виборами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram